Toebehoren in staal en metaal

Op het gebied van flensen bieden wij een zeer ruim assortiment in eigen magazijn, onder meer (voor-) lasflensen, blindflensen, draadflensen, overschuifflensen, welding-neck flensen en slip-on flensen. Ook hebben wij vele fittingen, koppelstukken, elbows, reducers, tee’s en pijpnippels op voorraad. Voor las- en constructiewerk vindt u bij ons toebehoren zoals lasbochten in 90 en 180 graden, inlasbochten, zadelstukken, lasverloopstukken, las T-stukken, lasbodems en lassokken. 

Flenzen, fittingen, koppelstukken en beugels: bij Teham Pongers vindt u een uitgebreid assortiment buiscomponenten. Meer informatie of bestellen?

Neem contact op

Wij zijn aangesloten bij:

Bespaar op kosten, reduceer uw voorraad

Teham Pongers biedt u de mogelijkheid om uw voorraad aanzienlijk te beperken. Wilt u zo een mooie kostenbesparing realiseren? Wij helpen u graag verder. Want als u bij ons voor 14.00 uur bestelt, dan kunnen wij er op uw verzoek voor zorgen dat u deze de volgende werkdag al ontvangt. En is er minder haast bij, dan ontvangt u uw buiscomponenten en ander staal, rvs en aluminium sowieso binnen enkele werkdagen. Hebt u uw materialen nog sneller nodig, dan kunt u deze ook zelf afhalen bij onze vestiging in Hengelo. Ook bieden wij de mogelijkheid van spoedlevering. Wilt u weten hoe snel u uw materialen kunt ontvangen? En welke meerkosten er zijn verbonden aan spoedlevering? Neem contact op met Teham Pongers. Wij voldoen graag aan al uw wensen, daarom bieden wij service in alle opzichten.

Benieuwd naar al onze producten?

Bekijk en download al onze brochures

Bekijk onze brochures

Een greep uit onze producten

Bekijk al onze producten