Ons assortiment in staal, rvs en aluminium

Wij leveren uit voorraad een compleet pakket koolstofstaal, rvs en aluminium. Hiermee bedienen wij een brede klantenkring staalverwerkende bedrijven in onder meer de verspaning, machinebouw, las- & constructiewerken, agro en carrosseriebouw. Ook technische diensten en technische opleidingen in de metaalbouw beleveren wij volledig op maat. Wij leveren onze producten standaard op handelslengtes, maar op onze eigen zaagafdeling kunnen wij uw materialen ook nauwkeurig op specificatie zagen en verstekzagen, zodat het direct klaar is voor gebruik in uw project. Andere bewerkingen die wij desgewenst voor u verzorgen zijn stralen, meniën, togen van balken, knippen en zetten.

In ons magazijn ligt altijd een breed assortiment staal op voorraad. Hebt u vragen of wensen? Neem contact op.

Wij zijn aangesloten bij:

Benieuwd naar al onze producten?

Ontvang gratis de brochure met prijzen automatisch in de mail

Ja, ik wil de brochure ontvangen

Ons leveringsprogramma

Teham Pongers biedt een uitgebreid leveringsprogramma in staal, zoals buizen, kokerprofielen, blankstaal, speciaalstaal, stafstaal, platen, balken en koudgewalste profielen. Verder kunt u bij ons terecht voor een breed en diep assortiment aluminium, rvs, vloerroosters & traptreden en kleinmagazijn met onder meer flenzen, fittingen, koppelstukken en beugels.

Bespaar op kosten, reduceer uw voorraad

Ook in de inkoop van staal, aluminium en rvs kunt u mogelijk kostenbesparing realiseren. Mogelijk is het voor u onder de streep voordeliger om uw materialen op maat gezaagd te laten leveren. Wij beschikken over een compleet geoutilleerde zagerij, waar wij de producten exact volgens specificatie zagen. 

Ook kunt u als vaste klant van Teham Pongers uw eigen voorraad en bijbehorende kosten aanzienlijk beperken. Wij leveren snel, standaard binnen enkele werkdagen en desgewenst al de volgende dag, mits u voor 14.00 uur bestelt. Hebt u uw materialen nog sneller nodig? U kunt ze ook zelf komen afhalen op onze vestiging in Hengelo. Of neem contact op met Teham Pongers om te informeren naar de mogelijkheden van spoedlevering. Voor onze trouwe klanten doen wij wat binnen onze mogelijkheden ligt om aan alle wensen te voldoen. 

Een greep uit onze producten

Tranenplaat
Tranenplaat
WGW platen onbehandeld
WGW platen onbehandeld
WGW Gebeitst Geolied
WGW Gebeitst Geolied
Hoekstaal gestraald
Hoekstaal gestraald
Bekijk al onze producten