Producten bestellen 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Stafstaal
Platen
Buizen
Blank
Speciaal Staal
Koudgewalste profielen

Regionale staalleverancier voor Oost-Nederland

Teham Pongers in Hengelo is regionale staalleverancier voor Oost-Nederland. Al meer dan een halve eeuw bedienen wij een zeer diverse en trouwe klantenkring in Oost-Nederland en de aangrenzende Duitse grensstreek. Wij nemen u de zorg voor voorraadbeheer uit handen met snelle levering van al uw staal. Maatwerk is onze kracht, desgewenst leveren wij uw staal op maat en per project verpakt. Als flexibele en klantgerichte partner werken wij continu aan verbetering en uitbreiding van ons assortiment aan de hand van wensen en vragen van onze klanten. Wij garanderen onze kwaliteit door te werken met diverse certificeringen, zowel van onze organisatie als onze producten.

Bekijk ons assortiment

 

Snelle levering? Maatwerk? Specifieke wensen of vragen? In overleg is (bijna) alles mogelijk. Onze betrokken medewerkers staan u graag te woord.
Neem contact op.

Wij zijn aangesloten bij:

Teham Pongers: compleet leveringsprogramma staal, rvs en aluminium

Wij leveren staal, rvs en aluminium materialen in diverse kwaliteiten en afmetingen tegen concurrerende prijzen. Bij ons vindt u een complete en hoogwaardige voorraad, alles wat u nodig hebt. Teham Pongers bedient al meer dan een halve eeuw een zeer diverse en trouwe klantenkring in Oost-Nederland en de aangrenzende Duitse grensstreek. Als flexibele en klantgerichte partner werken wij continu aan verbetering en uitbreiding van ons assortiment aan de hand van wensen en vragen van onze klanten. Als garantie van kwaliteit werken wij met diverse certificeringen, zowel van onze organisatie als onze producten. 

Onze klantgerichte service

Service is in alle opzichten onze kracht. Op onze zaagafdeling kunnen wij uw stalen balken en profielen ook op lengte en in verstek zagen. Verpakt leveren en projectmatige verpakking behoren tot de mogelijkheden. Wij werken nauw samen met onze zusterbedrijven binnen de O. de Leeuw Groep, onder meer door kennisdeling. Ook verwijzen wij u graag door naar onze partners voor snelle levering in andere regio’s.

Teham Pongers: snel & bereikbaar

Want wij weten hoe belangrijk ons staal, aluminium en rvs kunnen zijn voor uw dagelijks werk. Daarom leveren wij uw materialen snel, op maat gezaagd en desgewenst projectmatig verpakt.  Met vrachtwagens met huif en laad- en loskraan bezorgen wij uit ruime voorraad in eigen magazijn, uw bestelling van klein tot groot in Oost-Nederland en de aangrenzende Duitse grensregio. Ook kunt u uw materialen zelf afhalen op onze uitstekend bereikbare vestiging in Hengelo.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Teham Pongers wil met een verantwoorde werkwijze bijdragen aan een betere wereld, zowel voor mens als milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij vanzelfsprekend. Bij alles wat wij doen, ligt onze focus op veiligheid, duurzaamheid en energiebesparing. 

Staal producten bestellen