Prijslijsten ingetrokken
Geplaatst op 30 april 2021

Geen publicatie van prijzen op onze site.


Door de enorm snel oplopende prijzen voor alle staal-, aluminium- en RVS producten en de toenemende schaarste, zijn wij genoodzaakt onze huidige prijzen off line te halen.

De prijsverhogingen komen momenteel per dag binnen. De verkrijgbaarheid van bepaalde producten is problematisch aan het worden. De vooruitzichten zijn dat de prijsstijgingen voorlopig nog niet ten einde zijn en dat het op gewenste hoogte houden van onze voorraden reeds nu al en in het 3e en 4e kwartaal veel aandacht van onze inkopers zal vragen. Sommige fabrieken zijn op dit moment "uit de markt" en kunnen pas weer volumes aanbieden voor het 4e kwartaal. Daarbij komt dat dan wél volumes geboekt kunnen worden, maar er nog geen prijsafspraken gemaakt kunnen worden. Met andere woorden, wij weten nog niet wat onze inkoopprijs zal worden. Eenzelfde situatie deed zich in 2008 ook voor. Echter de huidige omstandigheden lijken langer te gaan duren en de schaarste op termijn groter.

Door een toenemende vraag van schroot en andere redenen zou de staalprijs op termijn wel eens substantieel hoger kunnen blijven, dan wij de afgelopen jaren gewend waren.

Wij houden u via onze nieuwsbrief zo goed mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen op de (Europese) staalmarkt.