• Home
  • NIEUWS
  • Stabilisatie van gespannen marktsituatie nog niet in zicht
Stabilisatie van gespannen marktsituatie nog niet in zicht
Geplaatst op 21 april 2021

Stabilisatie van gespannen marktsituatie nog niet in zicht


Iedereen in de staalsector kijkt reikhalzend uit naar een stabilisatie van de gespannen marktsituatie. De spanning lijkt echter voorlopig nog niet uit de lucht. Wereldwijd is er sprake van een sterk toenemende vraag. De orderportefeuilles bij de staalproducenten zijn goed gevuld. Slechts een enkeling heeft nog ruimte in de productie voor begin kwartaal drie. Regelmatig wijken staalfabrieken af van de afgesproken levertijden en er is nog altijd sprake van een beperkt aanbod. Dit alles heeft een aanhoudende druk op de prijzen tot gevolg. Het is voor iedereen zoeken naar leveranciers, beschikbare voorraden en acceptabele prijzen.

 Dat geldt ook zeker voor Teham Pongers. Gelukkig zijn onze voorraden van de belangrijkste productgroepen nog altijd op peil. Onze klanten rekenen daarop en dat merken we in een dagelijkse toenemende orderintake. Elke dag is het een grote uitdaging om iedereen de service te bieden die men van ons is gewend. De ene prijsstijging volgt de andere en ook wij worden geconfronteerd met afwijkende levertijden en een steeds beperkter aanbod.

 Zeker in deze tijden blijft het topsport om de prestaties te leveren die u van ons mag verwachten. Wij doen er alles aan om op niveau te blijven presteren. Hoe ziet uw prognose er voor de komende weken uit? Wij horen het graag!

Met vriendelijke groet,

Het Teham Pongers Team