Teham Pongers, de staalleverancier die u begrijpt

Teham Pongers zorgt er met betrouwbare, complete levering van staal, rvs en aluminium voor dat uw medewerkers aan het werk kunnen blijven. Met droog transport door vrachtwagens met eigen laad- en loskraan leveren wij snel op elke gewenste locatie, desgewenst zelfs projectmatig verpakt. Onze vaste chauffeurs weten de weg weten naar en binnen uw bedrijf. Wij werken volgens ISO 9001 procedures. En dankzij onze samenwerking binnen de O. de Leeuw Groep profiteert u van schaalvoordelen.

Zoekt u een innovatieve, service- & klantgerichte staalleverancier? Teham Pongers is uw betrouwbare partner.

De klant is koning

Onze leveringen van materialen zijn vaak essentieel voor de dagelijkse bedrijfsvoering van onze klanten. Daarom staan bij Teham Pongers uw bedrijfsprocessen centraal. Onze binnendienst en logistieke medewerkers vertalen uw situatie en wensen probleemloos naar de benodigde acties. De communicatielijnen zijn kort, onze verkoopmedewerkers op de binnendienst bezoeken ook onze klanten.

Wij spreken uw taal

Onze roots liggen in Twente. Als rasechte Oost-Nederlandse onderneming spreken en verstaan wij uw taal. En dat waarderen onze klanten. Een afspraak is bij ons een afspraak, daar kunt u op vertrouwen. En lopen zaken een keer anders dan voorzien, dan spelen wij daar flexibel op in. Niet voor niets blijft ons klantenbestand groeien.

Magazijnfunctie

Wij hebben standaard heel veel staal, rvs en aluminium op voorraad. En dat is nog niet alles. Voor onze vaste klanten vervullen wij zelfs in veel gevallen een magazijnfunctie, door in overleg klantspecifieke materialen, kwaliteiten of afmetingen in onze voorraad op te nemen. Met de zekerheid dat wij op tijd en op maat leveren, kunt u uw voorraden laag houden. En dat scheelt mooi in de kosten. 

Voor klanten van klein tot groot

Of u nu één order per week of vijf orders per dag plaatst, wij verzamelen uw orders en leveren ze op de gewenste datum uit. U krijgt van ons één pakbon en één factuur, waarop al uw ordergegevens terug te vinden zijn. Alle materialen die wij leveren, voorzien wij van labels met uw en onze ordergegevens. Dat houdt het mooi overzichtelijk. 

Advies nodig over een product of gewoon een vraag?

Neem gemakkelijk vrijblijvend contact met ons op

Direct contact opnemen