Balkstaal

Programma Balkstaal

Ons uitgebreide programma balkstaal leveren we in verschillende uitvoeringen en lengten, zowel in S235JR als in S355J2, HEA, HEB, HEM, IPE, UNP, INP en UPE volgens EN 10025-2.

Bewerkingen Balkstaal

Balkstaal wordt vaak op maat gezaagd, zowel haaks als in verstek. Dit is klantspecifiek. Om dit te realiseren wordt er altijd een tekening ter goedkeuring met de bestelling meegestuurd. Het is ook mogelijk om deze materialen gestraald en gemenied en in enkele afmetingen thermisch verzinkt te leveren. Deze bewerkingen hebben doorgaans een langere levertijd.

Certificaten Balkstaal

Deze materialen kunnen geleverd worden met een 2.2 of 3.1 attest. Indien gewenst is ook een 3.2 attest mogelijk. Hier zijn echter wel extra kosten mee gemoeid wegens de aanvullende proeven die uitgevoerd moeten worden door meestal een onafhankelijke instelling als Loyds of DNV.

Overzicht programma balkstaal

Toepassingen Balkstaal

Balkstaal wordt hoofdzakelijk verwerkt in de constructiewereld en machinebouw, maar ook in de weg- en waterbouw worden deze steeds meer toegepast. Balkstaal is goed lasbaar en te verzinken.

De Staalleverancier van Oost-Nederland

Betrouwbaar

Teham Pongers heeft de ambitie een betrouwbare partner te zijn door het op tijd en op maat levereen van de staalproducten

Flexibel

Dankzij onze flexibele instelling met een betrouwbare en degelijke mentaliteit zijn wij uw juiste staalleverancier.

Compleet

Teham Pongers is door de jaren heen uitgegroeid tot de complete staalleverancier van Oost-Nederland.