Naadloze buizen

Programma Naadloze buizen

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid programma Naadloze buizen. Bij de naadloze buizen heeft u ongekende mogelijkheden qua afmetingen, zowel in diameter als wanddikte als kwaliteit. Om deze reden is onze voorraad in dit assortiment beperkt, maar u kunt het materiaal zeer snel in huis hebben, doordat we meerdere keren per week fabrieksaanvoer hebben. Voor de sector naadloos precisiebuis hebben we ook een zeer breed assortiment, in gegloeide en ongegloeide uitvoering; ook deze worden wekelijks aangevoerd via gerenommeerde leveranciers.

Toepassingen Gelaste ronde buizen

De naadloze dikwandige buizen worden voor veel toepassingen ingezet; zowel in de machine- als apparatenbouw. Ook worden er veel draai- en machineonderdelen bij draai- en frezerijen van gemaakt.

De naadloze precisie- en de hydrauliekbuis wordt veelal toegepast in de machine-, scheeps-, en apparatenbouw en de hydraulieksector.

Lengtes Gelaste ronde buizen

De meeste afmetingen zijn leverbaar in diverse handelslengten van circa 5-7 of van 9-13 meter. Ook wordt er vaak gezaagd, zodat u direct de juiste lengtemaat en zo min mogelijk afval heeft.

Normen

De onderstaande normen zijn van toepassing:

De Staalleverancier van Oost-Nederland

Betrouwbaar

Teham Pongers heeft de ambitie een betrouwbare partner te zijn door het op tijd en op maat levereen van de staalproducten

Flexibel

Dankzij onze flexibele instelling met een betrouwbare en degelijke mentaliteit zijn wij uw juiste staalleverancier.

Compleet

Teham Pongers is door de jaren heen uitgegroeid tot de complete staalleverancier van Oost-Nederland.