Platen

Programma Platen

Ons assortiment platen is divers te noemen. Zo hebben we dunne platen in koudgewalst DC01, thermisch- en elektrolytisch verzinkte uitvoering in de standaardformaten klein, middel en groot (2000x1000 mm, 2500x1250 mm en 3000x1500 mm). De diktes variëren tussen 1 en 2,99 mm.

Tevens hebben wij ook warmgewalste platen in verschillende kwaliteiten voorradig. De platen zijn beschikbaar in S235, S355, DD11, S355MC, zwart gebeitste, licht geoliede uitvoering en de speciale laserpress. Deze worden voornamelijk toegepast bij het laseren van platen en hebben een extra behandeling ondergaan voor o.a. de vlakheid en de dikte van de plaat.

Ook hebben we mogelijkheid voor het leveren van slijtvaste platen die vaak worden toegepast bij o.a. de productie van zware machines voor de grond-, weg- en waterbouw en de hoge sterkte stalen met een hogere rekgrens en een laag koolstofpercentage. Deze worden gebruikt bij bijvoorbeeld kraan- en bruggenbouw, hijs- en heftechnieken. Een voordeel hiervan is dat men dan lichter kan construeren.

Certificaten Platen

Deze materialen kunnen geleverd worden met een 2.2 of 3.1 attest. Vraag naar de mogelijkheden!

Normen

De onderstaande normen zijn van toepassing bij de verschillende kwaliteiten:  

Toepassingen Platen

De platen worden toegepast in de constructiewereld, de agro, de machine- en carrosseriebouw en uiteraard de lasersnijbedrijven.

De Staalleverancier van Oost-Nederland

Betrouwbaar

Teham Pongers heeft de ambitie een betrouwbare partner te zijn door het op tijd en op maat levereen van de staalproducten

Flexibel

Dankzij onze flexibele instelling met een betrouwbare en degelijke mentaliteit zijn wij uw juiste staalleverancier.

Compleet

Teham Pongers is door de jaren heen uitgegroeid tot de complete staalleverancier van Oost-Nederland.