Teham Pongers - Uw complete staalleverancier

Geschiedenis

Teham Pongers is een regionaal opererende staalleverancier die in 1973 ontstaan is uit een fusie tussen Teham in Enschede (1963) en Pongers Buizenhandel te Wierden (1965).

Na de overname door de O. de Leeuw groep in 1991 en de daaropvolgende uitbreiding van het assortiment, is Teham Pongers uitgegroeid tot dé complete staalleverancier van Oost-Nederland.

Wij begrijpen u

Bij Teham Pongers staan uw bedrijfsprocessen centraal. We stellen ons namelijk compleet in op uw situatie en wensen. Deze vertalen wij vervolgens probleemloos naar acties voor onze binnendienst en logistieke medewerkers. Dit doen we onder andere door te zorgen voor korte communicatielijnen. Onze verkoopmedewerkers zijn op de binnendienst actief en bezoeken tevens onze afnemers.

Als echte Twentse onderneming spreken en verstaan wij uw taal. Dankzij de combinatie van onze flexibele instelling met een betrouwbare en degelijke mentaliteit groeit het aantal afnemers in ons verzorgingsgebied nog steeds. Door het op voorraad nemen van klantspecifieke materialen, kwaliteiten of afmetingen, vervullen wij uw voorraad / magazijnfunctie. Met de zekerheid dat op tijd en op maat geleverd wordt, kunt u uw voorraden laag houden, met minder kapitaal- en ruimtebeslag als gevolg.

Efficiente levering

Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers aan het werk kunnen blijven. Met onze vrachtwagens, voorzien van huif (voor droog transport) en eigen kraan. En met vaste chauffeurs die de weg weten naar en binnen uw bedrijf.

Wij bezorgen de materialen op de juiste plek en op de gewenste wijze En dat altijd op één auto en compleet. Of u nu balken, RVS, stafstaal of profielbuizen heeft besteld.

Extra voordelen

Of u nu één order per week of vijf orders per dag plaatst, wij verzamelen uw orders en leveren ze op de gewenste datum uit. Standaard op één pakbon en één factuur, waarop al uw ordergegevens terug te vinden zijn. Al onze geleverde materialen worden voorzien van labels met uw en onze order gegevens.

En vanzelfsprekend worden alle materialen / afmetingen apart gebundeld en werken wij volgens ISO 9001 procedures. Teham Pongers is lid van de O. de Leeuw groep en u profiteert daarmee van de schaalgrootte.